60 PLUS HOE KAN JE NU BEWEGEN?

Beweeg samen met Sportief Capelle: balkonlessen en online lessen!

Helaas kunnen de normale sport- en beweegactiviteiten van Sportief Capelle voorlopig even niet doorgaan. Waarschijnlijk bent ook u deze weken veel thuis. Het is alleen wel heel belangrijk dat u in beweging blijft! Om u daarbij een handje te helpen, heeft Sportief Capelle nu online beweegfilmpjes en gaan ze balkonlessen organiseren!

Opsomming van beweegmogelijkheden

  1. Filmpjes: Meester Sonny en meester Roeland hebben een aantal filmpjes gemaakt zodat u vanuit huis met ons kunt bewegen. Deze zijn te vinden op ons YouTube kanaal.Kijkt u daar gerust eens online rond. Sportief Capelle probeert de beste manier te vinden om u e.e.a. aan te bieden, dus men blijft zoeken en ontwikkelen naar de meest ideale manier om dit te doen.
  1. Balkongym: Gelukkig is het ook steeds lekkerder weer aan het worden. Daarom organiseert Sportief Capelle ook balkonlessen. Zo hoeft u niet uw huis uit, maar bewegen we toch gezellig samen in de buitenlucht. U staat gewoon veilig op uw eigen balkon.

Woensdag 1 april is men gestart bij de Purmerhoek met dansschool On the Move. Dit was een groot succes! Meer dan 100 mensen stonden op hun balkon en deden enthousiast mee! Ook gaat men vrijdag 3 april samen met de Zellingen bewegen vanaf het balkon bij de Beemsterhoek. Meer informatie is te vinden op deze site!

Vindt u het ook leuk om samen met uw buren een balkonles van Sportief Capelle te krijgen? Laat het weten via info@sportiefcapelle.nl en dan nemen zij contact met u op!

  1. Beweegwaaier: De beweegwaaier heeft u misschien nog thuis? Deze kunt u natuurlijk uitstekend gebruiken om te (blijven of gaan) bewegen thuis. Zie ook punt 4.
  1. Spierkrachtchallenge: Heeft u eerder op vrijdagen meegedaan aan de spierkrachtchallenge? Dan weet u dat Sportief Capelle een YouTube kanaalheeft waarop ook veel filmpjes staan, die hierbij aansluiten en waarmee u uit de voeten kunt. Ook als u niet meedeed kunt u deze gebruiken.
  1. Op www.sportiefcapelle.nl staan verder links naar interessante sites met oefeningen, weetjes en inspiratie.

Want bewegen loont! Altijd!

Heeft u nog vragen of wilt u meer info of wilt u ons wat laten weten? Mail ons dan gerust op info@sportiefcapelle.nl