Actueel Capelle-West

Aanmelden voor de online speeldagen

Zoals u waarschijnlijk wel weet, kan dit jaar de reguliere speelweek helaas niet doorgaan door de corona crisis. Buurtgroep Capelle-West heeft daarom voor een alternatief gezorgd: “De online speeldagen 2020”. Dit gaat plaatsvinden van dinsdag 25 augustus tot en met vrijdag 28 augustus.

Tijdens de online speeldagen kunnen alle kinderen uit Capelle-West en ’s-Gravenland vanuit huis meespelen door thuis een klein hutje te bouwen! Hiervoor is een programma samengesteld dat in de eerst volgende buurtkrant volledig bekend gemaakt zal worden! Hier is alvast een klein voorproefje: er zullen iedere dag live momenten via facebook zijn, er zal een online bingo georganiseerd worden, er zullen crea opdrachten en proefjes vanuit huis gedaan worden en er zullen nog vele andere leuke activiteiten zijn in deze week.

Om alles goed te laten verlopen krijgt iedere deelnemer een doos met benodigde artikelen erin om de hele week mee te kunnen doen.
Een klein deel van het programma gaat waarschijnlijk ook fysiek op het veld plaatsvinden, uitsluitend voor de kinderen.Als de coronamaatregelen weer strenger worden zal ook dit weer online plaatsvinden.

Aanmeldingen

KLIK HIER voor de aanmelding van de On line Speeldagen!!

De inschrijving voor de online speeldagen wordt op maandag 6 juli 2020 om 19:00 geopend.
Let op: vol = vol! De kosten om mee te doen zijn € 5,- per kind.
De betaling kunt u overmaken naar: NL56 INGB 0003 6635 75.

We hopen dat jullie allemaal meedoen aan de eerste Online Speeldagen van de Buurtgroep!!!

Met vriendelijke groet,
Namens de vrijwilligers van de online speeldagen van Buurtgroep Capelle West

Show Buttons
Hide Buttons