Afscheid Janneke Kraaij en Piet Havenaar

Op 1 augustus is Janneke Kraaij afgetreden als bestuurslid van het WOP en op 1 oktober neemt ook Piet
Havenaar afscheid van het bestuur van het WOP.
Twee oudgedienden die (bijna) tien jaar betrokken zijn geweest bij het wel en wee van Capelle West. Ze waren nooit te beroerd om hun nek uit te steken om dingen voor elkaar te krijgen. Het zijn te veel zaken om ze allemaal te benoemen.

Hieronder toch een aantal projecten die zij samen onder verschillende voorzitters voor elkaar hebben gekregen:
Gestoken parkeerplaatsen in de Willem Barentszstraat, gestoken parkeerplaatsen bij de kleine zeeheldenbuurt, gecombineerd met het doortrekken van het voetpad boven aan de dijk naar de oude begraafplaats, maar ook het regelen van ondergrondse afvalbakken daar waar deze in eerste instantie niet in West geplaatst zouden worden. Het verfraaien van Capelle West met “Hanging Baskets” e.d.

Tot slot belangrijk om te benadrukken is dat zij samen in een periode met weinig bestuursleden en bezuinigingen vanuit de gemeente het WOP-West draaiend hebben gehouden. Voorwaar geen sinecure.

De bewoners van West, het WOP en de gemeente zijn hun veel dank verschuldigd en wij zullen ze gaan
missen. Janneke en Piet bedankt! Het afscheid van Janneke en Piet betekent wel dat er plots een
onderbezetting in het bestuur is en wij doen dus bij deze een dringende oproep voor minimaal twee nieuwe
bestuursleden.

Mocht u interesse hebben en het wel en wee van Capelle-West belangrijk vinden, schroom dan niet om u op te geven. Dat kan via een mail naar bestuur@wopwest.nl of bel even met de voorzitter Ben Lansbergen 06-51411190.