Kids met Jeugd Vakantiepaspoort gaan op avontuur!

Alle kinderen op Capelse basisscholen krijgen deze week weer het Jeugd Vakantiepaspoort. Hiermee kunnen kinderen een hele zomervakantie lang plezier beleven.

Met het paspoort krijgen kinderen gratis toegang of flinke korting bij 161 leuke activiteiten in en rond Rotterdam. Ondanks het coronavirus verandert er niets aan het gebruik van het paspoort. Wel is het advies: controleer vooraf de bestemming om te kijken of de actie doorgaat en een reservering nodig is.

Sparen maar!
Ook dit jaar kunnen kinderen stempels sparen bij hun bezoek aan de activiteiten. Bij tien stempels kunnen ze maximaal twee waardebonnen kopen van € 2,50 per stuk. Daarmee krijgen ze korting bij Diergaarde Blijdorp of het Cinerama Filmtheater.

Op jeugdvakantiepaspoort.nl kunnen kinderen weer een online paspoort maken met een lijstje van de activiteiten die ze willen doen. Wie een online paspoort aanmaakt, maakt kans op een weekendje Beekse Bergen voor 6 personen.

Op Facebook en Instagram staan de hele zomer nog meer leuke tips, spelletjes en het laatste nieuws over het Jeugd Vakantiepaspoort 2020.

Kinderburgemeester
Naomi Vermeulen, Kinderburgemeester van Capelle, nam een leuk filmpje op over het Jeugd Vakantiepaspoort. Daarin zegt ze: “Van 18 juli tot en met 30 augustus kun je al die leuke dingen gaan doen. En als er een vriendje of vriendinnetje komt logeren die niet in Capelle woont, kun je voor € 4,50 nog een Vakantiepaspoort kopen in het gemeentehuis. Fijne vakantie allemaal!”

Jeugd Vakantiepaspoort kopen
Voor kinderen die niet in Capelle naar school gaan of voor een logee is het Jeugd Vakantiepaspoort voor € 4,50 te koop in het gemeentehuis. Een afspraak maken is niet nodig.