Geslaagde bewonersbijeenkomst WOP Capelle – West

Op de laatste bewonersbijeenkomst, op donderdag 31 januari 2019, was er behoorlijk wat animo voor een nadere kennismaking met de leden van het Capelse College in het buurtcentrum West aan de Willem Barentszstraat 3.

Na opening om 20.00 uur en vaststelling van het concept-verslag van de vorige bijeenkomst op 21 november 2018 volgde een plenaire bijeenkomst en interactieve sessies met het Capels college van burgemeester en wethouders.
Om de 15 minuten wisselden de wethouders van gesprekstafel en konden buurtbewoners op een informele wijze in gesprek met de betrokken wethouder. Het Capelse College bezoekt in 2019 alle zeven wijken van de gemeente om op een meer persoonlijke wijze kennis te nemen van de diverse aandachtspunten en meningen van bewoners in de wijk.

De opkomst was redelijk en het WOP-West kan terugzien op een geslaagde avond.

Het bestuur van Wop Capelle – West wil alle bewoners, burgemeester, wethouders, raadsleden en alle overige aanwezigen danken voor hun komst naar de bewonersavond. Uiteraard gaat onze speciale dank uit naar Iet Oostlander voor de goede zorgen tijdens deze avond. Graag zien wij u terug op de volgende bewonersavond!

Bestuur WOP Capelle – West