Aanpassing dienstregeling Buurtbus met onmiddellijke ingang!

15 maart 2020

Aanpassing dienstregeling Buurtbus met onmiddellijke ingang!

Vandaag, zondag 15 maart 2020, heeft het bestuur van de BVC – in afstemming met de RET en gemeente Capelle aan den IJssel – besloten haar dienstregeling voor onbepaalde tijd te beëindigen.
Dit ter bescherming van zowel passagiers als vrijwilligers / chauffeurs. De Capelse buurtbus (onderdeel van het lijnennet RET) kent per deze datum de volgende aanpassingen:

Lijn 606

Bus 606 rijdt vanaf maandag 16 maart 2020 niet meer. Dit heeft impact op de bediening van de wijken Rotterdam – Kralingseveer, Capelle-West en ‘s-Graveland;

Lijn 607

Met ingang van heden rijdt lijndienst 607 niet meer vanuit Schollevaar richting Capelle Centrum en eindhalte Capelsebrug en terug.

Het besluit is genomen uit maatschappelijke overwegingen en op basis van de laatste richtlijnen van het RIVM en overheidsinstanties. De vrijwilligers/chauffeurs zien het als noodzakelijk en respecteren alle mogelijke maatregelen die moeten voorkomen dat deze epidemie zich in de regio Rotterdam – Rijnmond kan verspreiden.

Tot zover onze berichtgeving

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

Stormpolderdijk – Nieuwsbrief 10

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Projectteam Stormpolderdijk en Dura Vermeer. Het project wordt gefinancierd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (opdrachtgever), de provincie Zuid-Holland en de gemeente Krimpen aan den IJssel

Oeververbindingen – Webinar over de onderzoeksresultaten

Webinar over de onderzoekresultaten inclusief kijkersvragen

Draaiorgels in Capelle West en ’s Gravenland op 5 mei

Op 5 mei zal er tussen 13.00 en 16.00 uur een draaiorgel door Capelle West en 's Gravenland rijden