De enquête over parkeervakken / buurthubs voor deelscooters in de stad is van start gegaan!

27 november 2022

De enquête over parkeervakken / buurthubs voor deelscooters in de stad is van start gegaan!

De gemeente wil graag, via een vragenlijst, de mening van Capellenaren weten over de plekken voor de buurthubs. De buurthubs worden locaties in de wijk waar gebruikers de deelscooter moeten gaan parkeren willen zij de huurperiode kunnen beëindigen. Om misbruik van de enquête tegen te gaan, worden bewoners en gebruikers die mee willen doen gevraagd zich aan te melden. Dit kan door te mailen naar: deelscooters@capelleaandenijssel.nl

Vervolgens wordt een code en de link van de website verstuurd waarmee de vragenlijst kan worden ingevuld. Met de vragenlijst kan per wijk worden aangegeven welke locatie de voorkeur heeft en welke niet. Daarnaast is het mogelijk om zelf een voorstel te doen voor een locatie. Let op, de sluitingsdatum van de enquête is 7 december 2022!

Tijdens onze bewonersavond van 8 december in het Buurthuis zal er een vertegenwoordiging zijn van de gemeente om informatie te geven over deelscooters en de voorgestelde hubs in de wijk. U kunt op 8 december tijdens de bewonersavond van het WOP West ook nog voorstellen doen voor locaties in de wijk waar de hubs kunnen komen. Deze input komt weliswaar na de sluitingsdatum van de enquête (7 december) maar er is met de gemeente afgesproken dat de input van deze avond ook zal worden meegenomen bij de analyse van de gegevens van de enquête.

Dat deze hubs er komen is een feit maar waar? Daarvoor is uw mening van belang dus laat van u horen via de enquête of kom naar onze bewonersavond op 8 december!

Uiteraard blijft ons meldpunt deelscooters@wopwest.nl beschikbaar voor het sturen van foto’s van foutgeparkeerde deelscooters.

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

Agenda bewonersavond 28 september

Het bestuur nodigt u van harte uit om onze bewonersavond bij te komen wonen.

Bezwaarschrift van Het Comité Betere Aanpak EMK-gifterrein

Het Comité Betere Aanpak EMK-gifterrein heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de vergunning die is verleend voor de volgende fase van het reinigen van het voormalig EMK terrein.

Open dag Kazerne Slotlaan – Capelle aan den IJssel – Brandweer

Informatie over de open dag van de brandweerkazerne Slotlaan.