Digitale WOP-bijeenkomst ‘Algeracorridor’ Capelle-West

1 juli 2020

Digitale WOP-bijeenkomst ‘Algeracorridor’ Capelle-West

Op dinsdagavond 7 juli is er van 20.00 uur tot 21.30 uur een digitale bijeenkomst waarin de huidige stand van zaken omtrent de MIRT-oeververbindingen (in het specifiek de Algeracorridor) besproken wordt. Tijdens een presentatie wordt de online beschikbare informatie toegelicht en worden veelgestelde vragen beantwoord. De bijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de WOP maar is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.

Memo gemeente

In de memo van de gemeente Capelle MIRT Algeracorridor informatie kunt u meer informatie vinden over het project.

Wilt u deze digitale bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een e-mail naar bestuur@wopwest.nl U kunt zich aanmelden tot en met 5 juli en ontvangt na aanmelding een e-mail met instructies om deel te kunnen nemen.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over het project? Stuur die van te voren mee in de aanmeldingsmail, dan komt de vraag tijdens de informatieavond aan bod.

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

Stormpolderdijk – Nieuwsbrief 10

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Projectteam Stormpolderdijk en Dura Vermeer. Het project wordt gefinancierd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (opdrachtgever), de provincie Zuid-Holland en de gemeente Krimpen aan den IJssel

Oeververbindingen – Webinar over de onderzoeksresultaten

Webinar over de onderzoekresultaten inclusief kijkersvragen

Draaiorgels in Capelle West en ’s Gravenland op 5 mei

Op 5 mei zal er tussen 13.00 en 16.00 uur een draaiorgel door Capelle West en 's Gravenland rijden