Bericht voor deelnemers aan de Ville Fleurie bloemenbakken

28 februari 2023

Bericht voor deelnemers aan de Ville Fleurie bloemenbakken

Heeft u vorig jaar ook weer zo genoten van de met bloemen versierde lantaarnpalen in Capelle-West? Komend voorjaar zullen we de groene bloembakken weer laten vullen door bloemenhuis Dick van Wageningen. U kunt als deelnemer aan Ville Fleurie de binnenste zwarte bak vanaf 6 maart weer inleveren bij Dick van Wageningen. Vanaf begin mei kunt u uw met bloemen gevulde binnenbak weer terug verwachten. Vergeet niet uw naam en adres op te geven als u de bakken afgeeft bij Dick van Wageningen.

WOP Capelle-West stelt ook dit jaar weer 5 complete bloemenbakken beschikbaar voor nieuwe deelnemers aan Ville Fleurie. Kent u iemand die interesse heeft of wilt u zelf een Ville Fleurie bloemenbak stuur een mail naar bestuur@wopwest.nl. We hebben er 5 besteld en op is op. Met deze uitbreiding maken we Capelle-West dit jaar nog kleuriger.

We kijken uit naar een weer fleurig straatbeeld in Capelle-West!

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

Agenda bewonersavond 28 september

Het bestuur nodigt u van harte uit om onze bewonersavond bij te komen wonen.

Bezwaarschrift van Het Comité Betere Aanpak EMK-gifterrein

Het Comité Betere Aanpak EMK-gifterrein heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de vergunning die is verleend voor de volgende fase van het reinigen van het voormalig EMK terrein.

Open dag Kazerne Slotlaan – Capelle aan den IJssel – Brandweer

Informatie over de open dag van de brandweerkazerne Slotlaan.