Bewonersavond Duurzaamheid: 20 april 2023 19.30!

10 april 2023

Bewonersavond Duurzaamheid: 20 april 2023 19.30!

Donderdag 20 april biedt het WOP-West u een andere bewonersavond aan dan gebruikelijk. Naast de onvermijdelijke saté, hapjes en drankje aan het eind gaan we u eerst een informatieve en interactieve avond aanbieden over energie en duurzaamheid. Dit doen wij niet alleen, wij gaan samen met WOP ‘s-Gravenland deze avond doen.

Sprekers

Wat kunt u verwachten. De projectleider Energietransitie van de gemeente Capelle aan den IJssel zal een presentatie geven over de stand van zaken in onze wijk en die van ’s Gravenland. We hebben een gastspreker, Lars Boelen, een autoriteit op het gebied van energietransitie en duurzaamheid. Er is ook een bewoner die graag zijn ervaringen en kritische blik over het thema wil delen met u.

We hebben in onze wijken huur en koop woningen in alle soorten en maten. Elk vraagt een andere benadering en aanpak. Havensteder, voor de huurders, en Energiecollectief, voor huiseigenaren, zullen in aparte sessies u gaan informeren over wat we kunnen verwachten de komende jaren. Heeft u vragen stel ze dan.

Wat is er mogelijk en hoe kunnen we de energietransitie gezamenlijk stimuleren en voorkomen dat er nu investeringen worden gedaan die over 5 jaar onnodig blijken te zijn.

Streamen

Het WOP heeft zelf ook een uitdaging we willen voor de eerste keer de bewonersavond gaan streamen, behalve de 2 aparte sessies,  zodat u ook thuis de bewonersavond, helaas zonder saté en hapjes, kunt beleven.

Welkom!

Gezien de volle agenda hebben wij besloten om de avond niet om 20 uur te laten beginnen maar al om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur.

Locatie: Buurthuis Capelle West,Willem Barentszstraat 3, Capelle aan den IJssel.

Het bestuur van WOP-West en WOP ’s Gravenland zal u van harte welkom heten op deze avond.

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

Update(s) EMK terrein Stormpolder

Informatie over de sanering van het voormalige EMK terrein in de Stormpolder.

Uitnodiging en agenda bewonersavond 7 december

Het bestuur nodigt u van harte uit bij de bewonersavond op 7 december. Bekijk hier de uitnodiging en de agenda.

Informatie m.b.t. het VAN CAPPELLENFESTIVAL

Van vrijdag 10 t/m zondag 12 november vindt op diverse locaties in de oude kern van Capelle en langs de oevers van de Hollandsche IJssel het VAN CAPPELLENFESTIVAL plaats.