De Mees Toxopeusrede kleurt oranje

26 mei 2023

De Mees Toxopeusrede kleurt oranje

In aanloop naar Koningsdag werd de Mees Toxopeusrede omgebouwd tot een heus oranje festijn. Met speciale door het WOP gesponsorde oranjes vlaggetjes was de sfeer voor Koningsdag goed neergezet. Inmiddels traditiegetrouw werd op de ochtend van Koningsdag vanaf 10 uur ’s ochtends een muzikaal optreden verzorgd door de speciaal voor de gelegenheid samengestelde ‘Mees Koningsdag-band’, bestaande uit Irene (accordeon), Jorèl (accordeon), Bert (keyboard/gitaar) en dit jaar voor het eerst ook Jeline (gitaar).

Na het Wilhelmus werd de buurt getrakteerd op een gevarieerd muzikaal repertoire, uitlopend van oud-Nederlandse liedjes als ‘Ik heb een tante in Marokko’ en ‘Het kleine café aan de haven’ tot Engelse klassiekers als ‘My bonnie is over the ocean’ en ‘When the saints go marching in’.

Met koffie/thee en versnaperingen na afloop werd het een geslaagde ochtend en een mooie gelegenheid om met wat bij te praten met verschillende buren. De eerste aanmeldingen voor volgend jaar zijn al binnen en nieuwe leden voor de band zijn altijd welkom om zich te melden

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

Agenda bewonersavond 28 september

Het bestuur nodigt u van harte uit om onze bewonersavond bij te komen wonen.

Bezwaarschrift van Het Comité Betere Aanpak EMK-gifterrein

Het Comité Betere Aanpak EMK-gifterrein heeft een bezwaarschrift ingediend tegen de vergunning die is verleend voor de volgende fase van het reinigen van het voormalig EMK terrein.

Open dag Kazerne Slotlaan – Capelle aan den IJssel – Brandweer

Informatie over de open dag van de brandweerkazerne Slotlaan.