Helpende handjes gezocht!

14 augustus 2021

Helpende handjes gezocht!

Beste bewoner,

In samenwerking met de Zellingen (organisatie voor verpleging/verzorging ouderen), wijkbewoners, WOP s ’Gravenland, Welzijn Capelle en de Gemeente Capelle aan den IJssel is het idee ontstaan om een belevingstuin te realiseren bij de woonvoorziening Rijckehove.

Een belevingstuin is een plek waar de zintuigen van de bewoners door het gebruik van verschillende materialen, planten en speciale inrichting kan worden geprikkeld. Het moet een fijne ontmoetingsruimte gaan worden voor bewoners, bezoekers uit de wijk en de medewerkers van Rijckehove.

Het grootonderhoud van de tuin wordt door de Zellingen gedaan, maar het kleine onderhoud moet ook gebeuren. Hoe leuk is het om dit samen te doen met wijkbewoners als vorm van ontmoeting en ontspanning! Er zijn groene vingers genoeg in de wijk, een paar enthousiaste wijkbewoners hebben zich al gemeld. Vindt u het ook leuk om af en toe een handje te helpen in deze belevingstuin of wilt u meer weten hierover? Neem contact op met Arjan de Weger, Buurtcoach Welzijn Capelle.

E-mail: a.deweger@welzijncapelle.nu
Tel: 06-571 62 339

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

Update(s) EMK terrein Stormpolder

Informatie over de sanering van het voormalige EMK terrein in de Stormpolder.

Uitnodiging en agenda bewonersavond 7 december

Het bestuur nodigt u van harte uit bij de bewonersavond op 7 december. Bekijk hier de uitnodiging en de agenda.

Informatie m.b.t. het VAN CAPPELLENFESTIVAL

Van vrijdag 10 t/m zondag 12 november vindt op diverse locaties in de oude kern van Capelle en langs de oevers van de Hollandsche IJssel het VAN CAPPELLENFESTIVAL plaats.