Helpende handjes gezocht!

14 augustus 2021

Helpende handjes gezocht!

Beste bewoner,

In samenwerking met de Zellingen (organisatie voor verpleging/verzorging ouderen), wijkbewoners, WOP s ’Gravenland, Welzijn Capelle en de Gemeente Capelle aan den IJssel is het idee ontstaan om een belevingstuin te realiseren bij de woonvoorziening Rijckehove.

Een belevingstuin is een plek waar de zintuigen van de bewoners door het gebruik van verschillende materialen, planten en speciale inrichting kan worden geprikkeld. Het moet een fijne ontmoetingsruimte gaan worden voor bewoners, bezoekers uit de wijk en de medewerkers van Rijckehove.

Het grootonderhoud van de tuin wordt door de Zellingen gedaan, maar het kleine onderhoud moet ook gebeuren. Hoe leuk is het om dit samen te doen met wijkbewoners als vorm van ontmoeting en ontspanning! Er zijn groene vingers genoeg in de wijk, een paar enthousiaste wijkbewoners hebben zich al gemeld. Vindt u het ook leuk om af en toe een handje te helpen in deze belevingstuin of wilt u meer weten hierover? Neem contact op met Arjan de Weger, Buurtcoach Welzijn Capelle.

E-mail: a.deweger@welzijncapelle.nu
Tel: 06-571 62 339

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

MIRT-verkenning Oeververbindingen inloopbijeenkomsten in juni en juli

MIRT-verkenning Oeververbindingen - Kom langs bij 1 van onze inloopbijeenkomsten in juni en juli