Informatiebijeenkomst gebiedsontwikkeling Rivium

22 september 2023

Informatiebijeenkomst gebiedsontwikkeling Rivium

Wanneer?

Op donderdag 5 oktober organiseert de gemeente Capelle aan den IJssel een informatiebijeenkomst voor bewoners en omwonenden over de ontwikkeling van de bruisende stadswijk Rivium.

Waar?

In het gemeentehuis aan de Rivierenweg staan betrokken ambtenaren klaar om vragen te beantwoorden en u te informeren over de laatste stand van zaken.

Wat zijn de onderwerpen?

We informeren u aan de hand van een maquette, beelden en plattegronden. We geven toelichting op het plan, de circa 5.500 nieuwe woningen, de voorzieningen op het gebied van horeca, onderwijs, zorg, sport en recreatie. Ook gaan we graag met u in gesprek over thema’s zoals mobiliteit, parkeren, milieu en inrichting van de buitenruimte.

Hoe laat?

Van 15u – 17u en van 19u – 21u kunt u binnenlopen. Aanmelden is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld. Dat kan via het emailadres hieronder.

Meer informatie

Vragen vooraf en aanmeldingen kunt u mailen naar rivium@capelleaandenijssel.nl. Meer informatie over het project kunt u vinden op de website https://capellebouwtaandestad.nl/project/het-nieuwe-rivium

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

Update(s) EMK terrein Stormpolder

Informatie over de sanering van het voormalige EMK terrein in de Stormpolder.

Uitnodiging en agenda bewonersavond 7 december

Het bestuur nodigt u van harte uit bij de bewonersavond op 7 december. Bekijk hier de uitnodiging en de agenda.

Informatie m.b.t. het VAN CAPPELLENFESTIVAL

Van vrijdag 10 t/m zondag 12 november vindt op diverse locaties in de oude kern van Capelle en langs de oevers van de Hollandsche IJssel het VAN CAPPELLENFESTIVAL plaats.