Introductie nieuwe voertuigen ParkShuttle vertraagd

1 mei 2020

Introductie nieuwe voertuigen ParkShuttle vertraagd

Het coronavirus heeft ook effect op het productieproces van de ParkShuttle voertuigen bij leverancier 2getthere. Deze voertuigen zouden uiterlijk 1 juni 2020 weer gaan rijden. Inmiddels is duidelijk dat deze datum niet gehaald wordt.

Omdat niet duidelijk is wat de gevolgen zijn van het virus en de overheidsmaatregelen om het aantal besmettingen in te dammen, kan nu geen nieuwe datum voor ingebruikname worden afgegeven. Uiteraard gaat, waar mogelijk, het productie- en testproces door. Hierover blijven wij berichten via onder meer social media.

Zodra een definitieve nieuwe datum voor ingebruikname van de nieuwe ParkShuttle bekend is, zullen wij hierover communiceren. Tot die tijd rijdt er een pendeldienst tussen metrostation Capelse Brug en Rivium.

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

Stormpolderdijk – Nieuwsbrief 10

Deze nieuwsbrief is een uitgave van het Projectteam Stormpolderdijk en Dura Vermeer. Het project wordt gefinancierd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (opdrachtgever), de provincie Zuid-Holland en de gemeente Krimpen aan den IJssel

Oeververbindingen – Webinar over de onderzoeksresultaten

Webinar over de onderzoekresultaten inclusief kijkersvragen

Draaiorgels in Capelle West en ’s Gravenland op 5 mei

Op 5 mei zal er tussen 13.00 en 16.00 uur een draaiorgel door Capelle West en 's Gravenland rijden