Praat mee over de toekomst van ouderenzorg in Capelle

10 oktober 2020

Praat mee over de toekomst van ouderenzorg in Capelle

Goede ouderenzorg, nu én in de toekomst. Daar streven we naar in Capelle aan den IJssel. We vinden het belangrijk om te weten hoe Capellenaren denken over de toekomst van de zorg voor ouderen in onze regio. Wat is belangrijk in de zorg voor ouderen? Wat zijn de verwachtingen voor de zorgbehoeften in de toekomst? De gemeente nodigt Capellenaren tussen de 20 en 40 jaar om hierover in gesprek te gaan op maandag 26 oktober van 19.30 – 21.00 uur.

De gesprekken zijn een initiatief van zes Verpleging-, Verzorging- en Thuiszorgorganisaties in de regio Capelle en Krimpen aan den IJssel. Zij hebben zich verenigd in een regionaalplatform en werken zo samen om het verschil te maken voor de toekomst van de ouderenzorg. Dat kunnen we niet zonder de input van Capellenaren! De gesprekken zijn in groepen van maximaal 8 personen en duren maximaal 1,5 uur. Uiteraard worden hierbij de coronaregels in acht genomen. Mogelijk dat de gesprekken digitaal worden gevoerd. Er is een gespreksleider die alles in goede banen leidt.

Aanmelden voor het gesprek?

Aanmelden voor de gesprekken kan via David Keers, d.keers@capelleaandenijssel.

Nieuws

Hieronder treft u nog meer nieuws.
Al ons nieuws lezen? Klik dan hier.

Update(s) EMK terrein Stormpolder

Informatie over de sanering van het voormalige EMK terrein in de Stormpolder.

Uitnodiging en agenda bewonersavond 7 december

Het bestuur nodigt u van harte uit bij de bewonersavond op 7 december. Bekijk hier de uitnodiging en de agenda.

Informatie m.b.t. het VAN CAPPELLENFESTIVAL

Van vrijdag 10 t/m zondag 12 november vindt op diverse locaties in de oude kern van Capelle en langs de oevers van de Hollandsche IJssel het VAN CAPPELLENFESTIVAL plaats.