Nieuws
over
Capelle a/d IJssel

Een verzameling van ons nieuws over Capelle aan den IJssel.

Gezocht! Bezige bijtjes en speurneuzen voor de lentespeurtocht in het Schollebos!

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er in de meivakantie en de gehele maand mei een lentespeurtocht ontwikkeld. De speurtocht brengt je langs vele mooie plekjes in het Schollebos.

INZAMELING GOEDEREN VOOR DE VLUCHTELINGEN UIT OEKRAÏNE

Er zijn al aardig wat vluchtelingen uit Oekraïne aangekomen in Capelle aan den IJssel. Dit aantal zal in de komende tijd alleen nog maar toenemen. Meestal konden ze niet meer meenemen dan een koffer met wat kleding en persoonlijke eigendommen. Er is dringend behoefte aan de spullen.

Nieuwe wijkhandhaver

Nieuwe wijkhandhaver

Praat mee over de toekomst van ouderenzorg in Capelle

Goede ouderenzorg, nu én in de toekomst. Daar streven we naar in Capelle aan den IJssel. We vinden het belangrijk om te weten hoe Capellenaren denken over de toekomst van de zorg voor ouderen in onze regio. Wat is belangrijk in de zorg voor ouderen? Wat zijn de verwachtingen voor de zorgbehoeften in de toekomst? De gemeente nodigt Capellenaren tussen de 20 en 40 jaar om hierover in gesprek te gaan op maandag 26 oktober van 19.30 – 21.00 uur.

Capellenaren positief over het leven in de gemeente

Inwoners van Capelle aan den IJssel zijn tevreden over hun leven in de gemeente en in hun wijk. Dat blijkt uit de bewonersenquête die elke twee jaar wordt gehouden.

Categorieën

Op zoek naar informatie over een specifiek onderwerp? Lees hier alles over: